Intra in ZAFF

Reteaua de afiliere ZAFF se adreseaza posesorilor de site-uri din domeniul turismului sau al serviciilor conexe. Platforma ofera afiliatilor posibilitatea de a monetiza traficul site-urilor detinute, iar furnizorilor le ofera solutii de promovare a produselor turistice in vederea cresterii vanzarilor efective. Produsele care se vand prin retea sunt: bilete de avion, rezervari hoteliere si pachete de vacanta.

 

Programul de afiliere ZAFF este asemanator promovarii prin modele clasice (CPM sau CPC), cu mentiunea ca plata se efectueaza pentru un produs/serviciu vandut: o comanda finalizata aduce afiliatului un comision din tranzactia efectuata, fiecare afiliat putand urmari evolutia vanzarilor sale in timp real, din contul de administrare.

 

Castigurile programului de afiliere sunt nelimitate, depinzand doar de modul in care afiliatii ZAFF reusesc sa converteasca vizitatorii in cumparatori ai produselor si serviciilor oferite prin reteaua de afiliere.

 

Pentru a deveni afiliat ZAFF trebuie sa completezi formularul de mai jos. Noi vom analiza cererea si calitatea continutului site-ului si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 
*
*
*
*
*